HÁZIREND

  1. AZ ENSO EGY NYITOTT, AZ UTCÁRÓL MÉGIS LÁTHATATLAN RAMEN BAR ÉS IZAKAYA.FOGLALJATOK ELŐRE ASZTALT, ÍGY BIZTOSAN LESZ HELYETEK! NYITVATARTÁSI NAPJAINKON TELEFONON IS, ÜZENETBEN PEDIG MINDEN NAP TUDTOK FOGLALNI.
  2. KIS BEFOGADÓKÉPESSÉGÜNK MIATT NAGYJÁBÓL KÉT ÓRÁNYI ÉLMÉNNYEL SZÁMOLJATOK, HOGY UTÁNATOK MÁSOKNAK IS TERET ADHASSUNK.
  3. AZ ÜLTETÉST MINDIG GONDOS TERVEZÉS ELŐZI MEG, ÉRKEZÉSKOR EZEN MÁR NEM TUDUNK VÁLTOZTATNI. KÉRJÜK, LEGYETEK MEGÉRTŐEK!
  4. KIS TÁRSASÁGOK ESETÉN ELŐFORDULHAT, HOGY OSZTOZNOTOK KELL EGY NAGYOBB ASZTALON. HA MINDENKÉPP KÜLÖN ASZTALT SZERETNÉTEK, JELEZZÉTEK IDŐBEN, ÉS IGYEKSZÜNK FIGYELEMBE VENNI.
  5. HA VAN FOGLALÁSOTOK, DE MÉGSEM TUDTOK ELJÖNNI, KÉRJÜK, IDŐBEN JELEZZÉTEK FELÉNK, HOGY VALAKI MÁS TUDJON ÉLNI A LEHETŐSÉGGEL.
  6. HAT FŐ FELETTI FOGLALÁS ESETÉN A SZÁMLÁT CSAK EGYBEN TUDJÁTOK RENDEZNI.
  7. A SZOLID ÜNNEPLÉS HÍVEI VAGYUNK. NEM TUDJUK SZÜLINAPI DALOKKAL MEGSZAKÍTANI ZENEI LISTÁNKAT, ILLETVE TORTÁT SEM TUDUNK BEFOGADNI.
  8. SZORGALMAZZUK A KULTURÁLT ITALFOGYASZTÁST.
  9. LEGYETEK TEKINTETTEL A HÁZ LAKÓIRA, KÜLÖNÖSEN ESTE TÍZ UTÁN NE HANGOSKODJATOK!
  10. SZÍVESEN LÁTJUK HÁZI KEDVENCEITEKET.

COME IN WITH AN OPEN SPIRIT

Nyitvatartás

foglalás

FOGLALNI TUDTOK EMAILBEN (ENSO@KONYHAKOR.HU), SOCIAL MEDIA FELÜLETEINKEN KERESZTÜL ÜZENETBEN, VAGY TELEFONON (+36706084090). ÜZENETBEN A HÉT BÁRMELYIK NAPJÁN KERESHETTEK MINKET, TELEFONON PEDIG NYITVATARTÁSI NAPJAINKON, 12 ÉS 18 ÓRA KÖZÖTT.
AZ ENSŌT PRIVÁT RENDEZVÉNYEKRE IS KIBÉRELHETITEK. AJÁNLATÉRT ÍRJATOK NEKÜNK EMAILT.

kapcsolat

rólunk